Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, transfer için maddi ve manevi hür türlü desteği alarak gittiği İngiltere ve Güney Amerika turundan Türkiye’ye eli boş döndü

ELİ BOŞ DÖNDÜ

Yeni sezon hazırlıklarına 3 Temmuz Pazartesi günü Rize’de başlayacak olan Çaykur Rizespor’un transfer sessizliği sürüyor. Yeşil-mavili takımın teknik direktörü Hikmet Karaman, hem tatil hem de transfer çalışmaları yapmak için gittiği ülkelerden eli boş döndü. 2014-2015 sezonundan itibaren Ç.Rizespor’u çalıştıran ve gelecek sezon mücadele edileceği TFF 1. Lig’de de devam kararı alınan Karaman, önce İngiltere’ye ardından da Güney Amerika turuna çıkmıştı. Deneyimli çalıştırıcı gittiği ülkelerde transfer görüşmeleri yapmasına rağmen beklenen transferleri gerçekleştiremedi.

OLUMSUZ YANIT ALDI TFF

1. Lig’de de takımın başında olması kararlaştırıldıktan sonra soluğu İngiltere’de alan Hikmet Karaman, geçen yıldan itibaren transfer etmek istediği Aron Gunnarsson için temaslarda bulunmuştu. İngiltere’de Cardif City’de ve İzlanda Milli Takımı’nda da oynayan Gunnarsson için Ada’ya giden Karaman, aldığı olumsuz yanıt üzerine rotasını Güney Amerika ülkelerine çevirmişti. Samba diyarı Brezilya’da yeşil-mavili takımı tekrar Süper Lig’e yükseltecek kaliteli oyuncuları mercek altına alan tecrübeli teknik adam an az 1-2 oyuncu ile dönmeyi planlamıştı.

TAFFAREL İLE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Başkan Metin Kalkavan’dan maddi ve manevi her türlü yetkiyi alan Karaman, Güney Amerika turunda ince eleyip sık dokumasına rağmen aradığını bulamadı. Mevcut kadroyu koruyarak en az 3-4 transfer yapmayı düşünen yeşil-mavililerde yönetim ve taraftar Karaman’ın Güney Amerika’dan getireceği müjdeli haberleri dört gözle bekliyordu. Brezilya’da Galatasaray’ın eski kalecisi Taffarel ile de görüşerek fikir alışverişinde bulunup fotoğraf çektiren ve bunu da sosyal medyada paylaşan Karaman, beklenen transferleri gerçekleştiremeden Türkiye’ye eli boş döndü.