Merakla beklenen Kweuke, Hikmet Karaman olayının ardından camiaya şu mesajı verdi.

 

ÇAYKUR RİZESPOR'umuz

Bu sezonun ilk maçını son yıllarda olduğu gibi yine Gençlerbirliği ile oynadık ve Allah bize 3-2 galip gelerek ÜÇ PUAN almayı nasip etti.

Buna rağmen sevinemedik, çünkü sanki rüyada görebileceğimiz olayları saha içerisinde yaşadık.
Bu FUTBOL alemi için ilk değil, zaman zaman bu tip olaylar futbolda yaşanabiliyor. Ama bu bizim için benim hatırladığım bir ilkti.

Bu olayın disiplin boyutu var, o sıcak havada oksijen yetersizliği var, var da var.. Buna rağmen böyle bir rüyayı keşke görmeseydik..

Olayın yaşandığı veya maçın bittiği saatten bu yana Rizespor'a sevgi duyan tüm dostlarımız, taraftarlarımız, sözlü, yazılı, sosyal medya aracılığıyla, telefonla bize görüşlerini aktarıyorlar. Hepsine teşekkür ederim.

Bu dostlarıma şunları söylemek isterim:
- İlginize ve görüşlerinize teşekkür ederim,
- Ben DENİZCİ büyüklerimden bir şey öğrendim, "Bir geminin sadece bir KAPTAN'ı olur" , dolay isiyle Hoca'mızın bakışı ve otoritesi bizim için önemlidir,
- Futbolcularımızın hiç birini birbirinden ayıramamalıyız, onlar bizim çocuklarımızdır. Ancak bizim görevimiz aile içi birlik, saygı ve sevgiyi hem kendi aralarında, hem teknik kadro ve Hoca'mız ve hem de bizlerle birlikte yaşatmak ve bu ortamı sağlamaktır
- Daha sonrada bu birlik beraberliği şehir ve taraftarlarla bütünleştirmektir.
- Yönetim Kurulumuz ve Başkanımız, dolay isiyle biz yöneticiler bunun için varız, asıl görevimiz de budur. Başkanımız Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarıyla beraber olayın yaşandığı andan itibaren teyakkuz halinde olayın tamamen içinde olup, bizlerle beraber ÇAYKUR RİZESPOR lehine çözüm için çabalar sarf etmekteyiz
- Hepimiz biliyoruz ki; hiç birimiz ÇAYKUR RİZESPOR'dan büyük değiliz. Büyük olan kulübümüzdür. Bizde o isme layık çalışmalar yapmak zorundayız.
- Hepimizin tek amacı var; bu olayın kimseye zarar vermeden sonuçlandırılması, ama bir daha bu tip olayların Kulübümüz bünyesinde hiç yaşanmaması..
- Taraftarlarımız ve Dostlarımızdan SABIRLA ve METANETLE bizi izlemelerini bekliyor, önce üç puan için TEBRİKLERİMİ, sonra olaylar için GEÇMİŞ OLSUN dileklerimi sunuyorum.

Bizler Başkanımız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Hocamız, teknik kadromuz, futbolcularımız, çalışan kadrosundaki tüm arkadaşlarımız, taraftarlarımız, BASIN mensubu arkadaşlarımız, Rize ve Rizelilerle koca BİR AİLEYİZ, bu aile kendi olaylarını kendi içinde çözebilecek güce sahiptir.

Saygı, Selam ve Sevgilerimle