45+4': İlk yarı 2-0 Rizespor üstünlüğüyle sona erdi.

45+3': GOOOOLL! Murat Duruer ile farkı ikiye çıkarttı! Sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Sercan Kaya havadan pasını ceza sahası sol çaprazına hareketlenen Murat Duruer'e gönderdi. Bu topa hareketlenen Murat Duruer yerden vuruşunu yaptı ve topu sağ köşeden filelerle buluşturdu.

45+2': Çaykur Rizespor'da Ahmet İlhan Özek hakeme yönelik yoğun itirazları sonucunda sarı kart görüyor.

45': İlk yarının sonuna 4 dakika eklendi.

44': Ceza yayı sağ çaprazında topla buluşan Aytaç Kara yerden vuruşunu yaptı. Savunmadan seken top kalenin sağ köşesine doğru yöneldi ancak kaleci Charles Itandje son anda bu topa uzandı ve gole izin vermedi.

41': GOOOOLL! Çaykur Rizespor Kweuke ile 1-0 öne geçti. Kweuke ile öne geçti! Sercan'ın ara pası ile topla buluşan Kweuke sağ çaprazdan ceza sahasına girdi ve altıpas sağ çaprazında topu sol tarafına çekti. Kaleci Onur ve savunmada Dougles'ı oyundan düşüren tecrübeli oyuncu müsait pozisyonda vuruşunu yaptı ve topu sağ köşeden filelerle buluşturdu.
38': Ceza yayının biraz gerisinde rakibi geçen Mehmet Ekici sol ayağı ile vuruşunu yaptı ancak top kalenin sol tarafından dışarı gitti.

35': Çaykur Rizespor'da Murat Duruer sakatlık geçirdi.

33': Ceza sahası sağ çaprazının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Mehmet Ekici ortasını ön direğe doğru gönderdi. Savunmanın bu topa yaptığı ters vuruşu kaleci Itandje son anda çizgi üzerinden çıkarttı.

31': Sağ kanattan son çizgiye inerek ceza sahasına giren Mehmet Ekici pasını altıpas alanına çıkarmak istedi ancak savunma son anda araya girdi ve top kalenin yanından dışarı gitti

26': Çaykur Rizespor'da kaleci Charles Itandje sakatlık geçirdi ve sağlık görevlilerinin kendisine müdahalesinden dolayı oyun 1 dakika durdu.

24': PENALTI KAÇTI! Oscar Cardozo penaltı vuruşundan faydalanamadı Itandje, sağına yatarak topu dışarı gönderdi.

23': PENALTI! Hızlı gelişen Trabzonspor atağında Yusuf Erdoğan sağ çaprazdan ceza sahasına girdi ancak rakibi Orhan'ın müdahalesi sonrasında yerde kaldı ve hakem Ali Palabıyık penaltı noktasını gösterdi.

20': Trabzonspor gole çok yaklaştı. Ceza sahası sağ çaprazının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Mehmet Ekici ortasını altıpas çizgisine doğru gönderdi. Bu noktaya hareketlenen Mustafa Yumlu gelişine vuruşunu yaptı ancak top kalenin hemen üzerinden dışarı gitti.

16': Deniz Kadah ile gelişen Çaykur Rizespor hızlı hücumunu Mehmet Ekici yaptığı faul ile kesti ve pozisyon sonrasında sarı kart ile cezalandırıldı.

13': Savunma arkasına havadan atılan uzun pası ceza sahası içerisi sağ çaprazında Sercan Kaya kontrol etmek istedi ancak savunma son anda araya girdi ve tehlikeyi uzaklaştırdı.

10': Çaykur Rizespor'da Koray Altınay, orta alanda rakibi Mehmet Ekici'ye arkadan yaptığı müdahale sonrasında sarı kart gördü.

8': Sol kanattan gelişen atakta Yusuf Erdoğan ortasını uzak direğe doğru gönderiyor ancak Oscar Cardozo bu topa yetişemiyor.

6': Konuk ekip Trabzonspor kısa paslarla pozisyon üretmeye çalışıyor.

3': Topla birlikte ceza yayı sol çaprazına hareketlenen Mehmet Ekici kalecinin önde olduğunu gördü ve aşırtma vuruşunu yaptı ancak kaleci Itandje son anda bu topu üst direğin hemen altından çıkarttı.

2': Ceza yayı sol çaprazında topla buluşan Murat Duruer yerden sert vurdu ancak top sağ kale direğinin hemen yanından dışarı gitti.

1': Karşılaşma Trabzonsporlu futbolcuların vuruşuyla başladı.



31. kez karşılaşacak olan takımların kadroları şöyle:




Trabzonspor: