Medipol Başakşehir’i mağlup eden Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Hikmet Karaman, çok önemli bir üç puan aldıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarının son maçında Çaykur Rizespor, sahasında Medipol Başakşehir’i 2-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Sezonun son maçı. Belki de ilk 45 dakika sezonun oynadığımız en iyi futbolu. Gole kadar atmamız gereken üç net pozisyon var. 40. dakikada yediğimiz gol. İkinci yarı ve ilerleyen bölümlerde rakibin 10 kişi kalması avantajı lehimize çevirdi. Oyuncularımız önemli bir üç puan aldı. Oyun içerinde zaman zaman gelgitler yaşadık.

Hakemle ilgili yorumlar var. Genç bir hakem arkadaşımız. İki takım adına da hatalar yapmıştır. Bu bizim görüşümüz. Belki Abdullah hocanın takımına daha fazla yapmıştır. Bir itiraz ettikleri penaltı pozisyonu var. İzledim ceza sahası dışında pozisyon. Genç hakemlere biraz daha toleranslı olmalıyız. Eğer her iki takıma da hata yapıyorsa biraz daha anlayışlı olmalıyız. 24 puanla tamamladık. 24 puan iyi bir puan” dedi.