Kazanılan 3 maçlık seriyi geride bıraktıklarını dile getiren Karaman, “Önümüze bakmak zorundayız. Altınordu ligin zorlu ekiplerinden genç ve dinamik kadroları var” dedi

TFF 1. Lig ekiplerinden Rizespor’da Teknik Direktör Hikmet Karaman, her maça final gözü ile bakıyor. Ligde 3 maçından da galibiyetle ayrılıp 9 puan toplayan yeşil-mavililerde Karaman, bu sezon hedeflenen şampiyonluk için işlerini en iyi şekilde yapmak zorunda olduklarını dile getirdi. Lige verilen arada açıklarını kapatacaklarını dile getiren deneyimli teknik adam, “Lige güzel başladık ve 3 maçımızdan da galibiyetle ayrıldık. Bu maçların ardından söylediğim gibi açıklarımız var ve onları kapatmaya çalışıyoruz. Oyuncuların hem bedenen hem de ruhen kendilerine çok iyi bakıyorlar” diye konuştu.

Önlerinde uzun bir lig maratonunun olduğunu dile getiren deneyimli teknik adam, “Kazandığımız 3 maçlık süreç geride kaldı. Artık önümüze bakmak zorundayız. Milli aradan sonra önümüzde oynayıp kazanmamız gereken çok maç var. Rehavete kapılmadan şımarmadan her maça final gözü ile bakıp maçlara çıkacağız. Hedefimiz Altınordu. Deplasmanda oynayacağımız maçtan da galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Rakibimiz genç ve dinamik bir ekip. Çok zorlu bir maç bizleri bekliyor. Tek bir amacımız var o da kazanmak” şeklinde açıklamalarda bulundu.