Çaykur Rizespor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u 2-0 mağlup ettiği maç sonrası teknik adamlar mücadeleyi değerlendirdi.


TFF 1. Lig'in üçüncü haftasında B.B. Erzurumspor'u 2-0 yenen Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Hikmet Karaman, "Oyun içerisinde hatalarımız var. Bunu düzeltmemiz lazım. Geçen seneki yaramızı kapatmak için bu futbol yeterli değil. İlk 15 dakikada ciddi pozisyon var ama kişisel oyunda hatalar ile son paslarda rakibe pozisyon verdik. Geçen sezon bunun cezasını çekmiştik. Güzel bir gol attık. İkinci yarı oyun planlamasında rakibin oyununa göre değişiklik yaptık. Rakip risk alınca biz arkada boşluklar bulduk. Belki daha iyi işler yapsak farklı sonuç olabilirdi" dedi.

B.B. Erzurumspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, ortaya koydukları oyunun yeni kurulmuş bir takım için iyi olduğunu belirtti.
Yabancı oyuncuların birbirinin adını yeni öğrendiği bir ortamda maça çıktıklarını belirten Özköylü, "15 gündür birlikte sağlıklı antrenman yapan bir takım. Uyum sorunu, fiziki problemler olacak. Bugün ilk 11'de oynayan oyuncular yeni ama ortaya konan oyun futbol adına güzeldi. Birbirini çok iyi tanıyan Çaykur Rizepsor karşısında iyi oynadık. Maçı kaybettik ama takım olma yolunda ileri ki maçlar için çok iyi sinyaller vardı" dedi.