Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, maç sonrası soyunma odalarına giderek güzel maç yönettiklerini için hakemleri tebrik ettiğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında kendi evinde Beşiktaş’a 2-1 mağlup olan Çaykur Rizespor’un Kulüp Başkanı Metin Kalkavan maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Beşiktaş’ı tebrik ettiklerini belirten Kalkavan, “Beşiktaş’ı tebrik ediyoruz. Kazandılar, güzel bir maç oldu. Öncelikle hakemi tebrik ediyoruz. Bana göre çok güzel bir maç yönetti. Kolay kolay yapmam ama soyunma odasına giderek hakemleri tebrik ettim. Bunları devamını dileriz. Yenildik kendi yolumuza bakacağız. Bu sene en fazla seyirciyi bu maçta oldu. Onlara da teşekkür ediyoruz. Böyle olması gerekiyor. Atmosfer güzeldi” dedi.

Futbolun kırılma anlarının olduğunu kaydeden Kalkavan, “Futbolda kırılma anları oluyor. Büyük takımlara karşı penaltı pozisyonları pek yakalanmaz. Önemli olan hakemin güzel yönettiği bir maçtı. Kaybetmek ayrı bir şey. Karşı takım Türkiye’nin en iyi takımlarından birisi. Bugün de istekliydiler. Bizim için güzel bir geceydi” diye konuştu.