Çaykur Rizespor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. 
Son üç haftadır ardı ardına aldığı üç mağlubiyet ile düşme hattına yaklaşan Çaykur Rizespor, hafta sonu puan cetvelinde bir alt sırasında yer alan Kardemir Karabükspor ile karşı karşıya gelecek. Çaykur Rizespor puan cetvelindeki rakiplerinden birisi olan Karabükspor karşısında üç puan almayı hedefliyor.



Çaykur Rizesporlu futbolcular bugün Çaykur Rizespor Mehmet Cengiz Tesisleri’nde Teknik Direktör Hizmet Karaman nezaretinde çalışırken, idmana tüm futbolcular eksiksiz olarak katıldı.
İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çaykur Rizesporlu futbolcu Orhan Ovacıklı, zor bir maç olacağını belirterek, “Puan tablosunda biraz rahatladığımızı düşünürken sanırım o rahatlığın sonucu üç haftadır mağlup olduk. İstediğimiz oyunu oynayamadık açıkçası. Mağlup olurken iyi futbol oynasak bu kadar üzülmeyiz. Artık o üç maçı geride bırakmamız lazım. Bu hafta bir altımızdaki takım ile oynuyoruz. Lig için belirleyici bir maç olacak. Yedi puanlık bir avantajımız var. Bu puan ile oraya gideceğiz. Zor bir maç olacak. Bu maçı beklide son şans olarak görecekler ama bizde en az onlar kadar bu maçı ciddiye alacağız. Maçı kazanmak için mücadele edeceğiz. Üç haftalık mağlubiyetlerin ardından inşallah bu hafta iyi bir futbol ile galip geleceğiz. İyi futbol oynamadığımızın farkındayız. Çok basit goller yiyoruz. Bu goller bize olumsuz etkiliyor. Konsantrasyonumuzu biraz yükseltmemiz gerekiyor. Daha dikkatli olursak bu basit golleri yemeyiz. Bu hafta bu sorunları halledip galip gelmek istiyoruz” şeklinde konuştu.