Gunnarsson ile İngiltere’de görüşen ancak olumsuz cevap alan Karaman, 10 numara ve bir kaç transfer için Brezilyaya gitti. Hedef Süper Lig’e geri dönmek

Çaykur Rizespor’da transfer çalışmaları yoğunlaştı. Yeşil-mavili takımla yola devam kararı aldıktan sonra soluğu İngiltere’de alan Teknik Direktör Hikmet Karaman, önceki gün Brezilya’ya gitti. Karaman’ın İngiltere’de ilk olarak geçen sezon son anda Rizespor’a transferi gerçekleşemeyen İzlanda milli takımının orta saha oyuncusu Aron Gunnarsson kendisi ve menajeri ile bir araya gelmişti. 10 numara transferi için Başkan Metin Kalkavan’dan maddi manevi tüm yetkiye alan Karaman, Cardif City’de forma giyen Gunnarsson ile yaptığı görüşmede İzlandalı oyuncunun Rizespor’un 1. Lig’e düşmesi ile teklife çok sıcak bakmadığını söylediği öğrenildi.

İzlandalı orta saha oyuncusunu menajeri aracılığı ile ikna etmek için çalışmalarını devam eden Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Hikmet Karaman, İngiltere’den sonra Güney Amerika turuna çıktı. Önce Brezilya’ya giden Karaman, önceden tespit edilen ve menajerlerin önerdiği iki orta saha, bir forvet, bir de sol kanat olmak üzere bazı oyuncular için transfer görüşmelerinde bulunduğu öğrenildi. Öncelikle orta sahaya 10 numara transferi yapacak olan yeşil-mavililer, çalışmalarını sessiz ama derinden sürdürüyor. İstenilen oyuncularda Rizespor’un gelecek sezon 1. Lig’de mücadele edecek olmasından dolayı gelmek istemiyor.