Arda Turan'ın Barselona'ya gitmesi, Enes Ünal'ın Machester City'e transferi, Ozan Tufan ve Gökhan Töre'nin transfer olasılıkları konuşulurken, bir oyuncu daha Avrupa'nın yolunu tutmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş altyapısından yetişen, 23 yaşındaki savunma oyuncusu Sezer Özmen için Belçika birinci lig ekibi Royal Mouscron Perwelz takımı resmi teklifini yaptı.Geçen sezon yarım dönem Samsunspor'da kiralık oynayan Sezer Öztürk, sezon sonu itibariyle Çaykur Rizespor'la yollarını ayırmıştı.

RESMİ TEKLİFİ YAPTILAR

Belçika temsilcisinin sportif direktörü Roland Louf bu transfer için futbolcunun temsilcisi Marco Kirdemir'le görüşmelerini hızlandırdı.

ÖNCE BELÇİKA, SONRA İNGİLTERE

Radyospor'da Özgür Sancar'ın konuyla ilgili sorularını yanıtlayan Kirdemir, "Görüşmelerde son aşamaya geldik. Kısa sürede karar vermek zorundayız. Sezer'i ısrarla istiyorlar. Kulübün sahibi Pini Zahavi aynı zamanda İngiltere'de Reading kulübünün hissedarı. Bize önerdikleri proje Sezer'in bir sezon Belçika'da oynadıktan sonra İngiltere'ye transferi doğrultusunda. Biz de buna sıcak bakıyoruz. Oyuncum Belçika'da Avrupa deneyimi kazandıktan sonra İngiltere'de daha üst basamaklara tırmanmayı amaçlıyor" dedi.

Beşiktaş altyapısından yetişen Sezer Özmen, A 2 Milli takımının kaptanlığını da yapmıştı.