Galatasaray maçında son saniyelerde fileleri havalandıran Tuszynski, takımının Mehmet Cengiz Tesisleri ’nde Osmanlıspor maçı hazırlıkları öncesi açıklamalarda bulundu. Patrıck Tuszynski, Galatasaray ’a son dakikada attığı golle takımına beraberliği kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirdi. Bu sezon son dakikalarda attığı 2 golle takımına 4 puan kazandırdığını hatırlatan Tuszynski, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Bu konsantrasyonumu sürdürmek istiyorum. Her hafta daha iyi oluyorum. Hava durumu da beni etkiledi. Ancak süre geçtikçe daha iyiye gidiyoruum. Fiziksel ve psikolojik olarak daha iyi olacağım.”

HEDEF 3 PUAN

Ligde karşılaşacakları Osmanlıspor maçını da değerlendiren Tuszynski, bu konuda şöyle skonuştu:

“Çok kritik bir maça çıkacağız. Puan almamız lazım. Alttaki takımlar puan alıyor. Bu maçı kazanıp alt sıralardan uzaklaşmak istiyoruz. Maç sonunda 3 puanı kutlamayı çok istiyorum. Teknik direktörümüz Hikmet Karaman ’ın çok iyi bir çalıştırıcı. Kendisi ile çalışmaktan dolayı mutluluk duyuyorum.”

YÖNETİM TEKNİK HEYETLE TOPLANDI


İstanbul ’da yönetimle bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade eden Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, kulübün gelir ve gider dengesi ile doğru transfer politikaları hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi. Hikmet Karaman, şöyle dedi:

“Gelecek sezon adına planlamaları da konuştuk. Takımda kalacaklar, gidecekler ve sözleşmesi biten oyuncuların durumlarını ele aldık. Genel bir istişare yaptık. Transferde hata yapmamak önemli. Hata yapıyoruz ama bu hataları minimuma indirmemiz gerekiyor. Teknik heyet ve yönetim olarak istişare etmemiz lazım. Önümüzdeki sezon içerisinde taraftarımıza 2 yada 3 kaliteli oyuncu seyrettirme düşüncemiz var. Daha dinamik takım kurmak için hedeflerimiz var. Önce ligi bitirmemiz gerekiyor.”