HİKMET KARAMAN BASIN TOPLANTISI:

 
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Trabzonspor gibi büyük bir takıma karşı iyi bir galibiyet aldıklarını söyledi.
 
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman maçın ardından düzenlediği basın toplantısında Trabzonspor karşısında haklı galibiyet aldıklarını belirterek, "Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Maça gelip destek olan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Futbolda kırılma noktaları var. Yediğiniz bir gol maçı farklı bir havaya sokuyor. Cardozo penaltıyı atsaydı maçın rengi nereye gelirdi bilemiyorum. Attığımız golden sonra maçı 3-0 bitirmeyi bildik. Itandje'ye farklı bir açıdan bakmak gerekir. İyi kurtarışlar yaparak iyi maç çıkardı. İyi pas yapan topu ayağında tutan takıma karşı oynadık. Onların da fazla üzülmesine gerek yok. Karadeniz'in iki dost ekibi oynadı ve kazanan biz olduk. Bu maçı kaybetseydik aşağıdaki takımların kazanması bizi zora sokardı. Geçtiğimiz sezona ve şu anki sıralamamıza baktığımız zaman iyi bir yerdeyiz. Trabzonspor bol şanslar diliyorum. Oyuncularımı da kutluyorum" dedi.
 
Trabzonspor penaltıyı kaçırdıktan sonra iyi bir gol attıklarını belirten Karaman, "Topu ayağında tutan, iyi pas yapan Marko Marin ve Mehmet Ekici, gibi oyuncu eksikliğimiz var. Bu tarz oyuncular bizde olsaydı hem oyun olarak hem de skor olarak farklı bir yere gidebilirdik. Haklı bir galibiyet elde ettiğimiz düşünüyorum. Trabzonspor gibi büyük takımı karşı iyi bir galibiyet aldık" ifadelerini kullandı.
 
SADİ TEKELİOĞLU BASIN TOPLANTISI:
 
Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, Çaykur Rizespor karşısında acı bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.
 
Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, Trabzonspor'un bu sezon oynadığı maçlara baktığımız zaman belki de en iyi futbolunu oynadığı maçta sahadan mağlubiyetle ayrıldığını belirterek, "Rakibin çok etkili olmadığı dönemlerde, goller yedik ve sonuçta 3-0 mağlup olduk. Trabzonspor acı bir mağlubiyet aldı. Bu bir travmadır. Penaltının kaçması ve verilmeyen penaltılar olması hiçbir şeyi hafifletmez. Eski hakemlerden Sadık Deda vardı. Gördüğünü çalan FIFA kokartlı bir hakemdi. Kaç pozisyon olursa olsun penaltıyı çalardı ve zevkle çalardı yakaladım diye. Ama bugün sahadaki hakeme baktığımızda bizim ve rakibimiz Çaykur Rizespor'un penaltılarını çalmadı. Bizim en 3 penaltımızı çalmadı, rakibimizin ise bir penaltısını çalmadı. Her şeye rağmen ufak bir teselli iyi oynadığımız bir 35 dakika ve 90 dakika boyunca pozisyon bulan bir Trabzonspor vardı" ifadelerini kullandı.
 
Bir gazetecinin "Trabzonspor mağlup oldu ama her an skoru değiştirecek oyunu sergiledi?" şeklindeki soruya ise Tekelioğlu, "Onu bana değil Çaykur Rizespor takımının kalecisine sormak lazım"şeklinde konuştu.