Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde yer alan ve adından sıkça bahsettiren Ekonomi Topluluğu yeni bir etkinliğe daha imza atıyor.

Topluluk, geçtiğimiz yıl birincisini gerçekleştirdiği Ekonomi Zirvesi’nin ikincisini bu yıl 2-3 Mayıs tarihleri arasında düzenleyecek. İki gün sürecek olan program RTEÜ Kongre ve Kültür Merkezi konferans salonunda gerçekleşecek. 2 Mayıs’ta saat:10 da başlayacak etkinliğe Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın ve TOBB Başkan YARDIMCISI Halim Mete’nin de katılabileceği belirtildi.

Zirveye katılacak isimler arasın da Kütahya Porselen Ceo’su Sema Güral Sürmeli, Türkiye Petrolleri Yönetim Kurulu Başkanı Besim Şişman, Ünlü yazar Sevda Türküsev ve Liderlik Akademisi Kurucusu Talu Bilgili dikkatleri çekerken etkinliğe toplam da 30 dev ismin katılacağı açıklandı. Ekonomi Topluluğu Başkanı Gizem Bursa “ Bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz etkinlik hem öğrenci arkadaşlarımızın kişisel gelişimlerine büyük oran da katkı da bulunacak hem de üniversitemizin kalitesini ortaya koyacaktır. Bu yıl programımızın içeriklerin de Ortadoğu, organik çay üretimi, sibernetik- digital pazarlama, lojistik üslerin önemi ve liderlik vasıfları yer alacaktır". Dedi. Zirvenin gerçekleşmesi için destek verenlere teşekkür eden Bursa program sonun da katılımcılara katılım belgeleri verileceğini ve programın ücretsiz olduğunu da belirtti.