RTEÜ Öğrenci Konseyi tarafından düzenlenen aziz şehitlerimizi anma programı Kuran’ı Kerim tilaveti ile başladı. Dev Türk bayrağı açılarak saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı söylendi. Hain saldırıda şehit olan Mehmetçiklerimiz için dua edildi.

Yapılan basın açıklamasında ise ülkemizin içinde bulunduğu bu zorlu süreçte Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ailesi olarak devletimizin ve ordumuzun yanında olduğumuzun mesajı bir kez daha dile getirildi.

Katılımın yoğun olduğu anma programında Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN: “Her biri farklı renk olan öğrencilerimizin bu anlamlı organizasyonla bir araya gelmesi ülkemizin birlik ve beraberliğinin bozulamayacağının en büyük kanıtıdır. Bu duygularla bir kez daha hain saldırıda şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet yaralı askerlerimize şifa diliyorum.” dedi.  

Üniversite Merkez Kampüs Kongre ve Kültür Merkezi önünde gerçekleştirilen programa başta Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN olmak üzere Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali BİLGİN, Prof. Dr. Ahmet İshak DEMİR ile Prof. Dr. Adnan YILMAZ, Üniversite Genel Sekreteri Adnan ER, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.