Rize’de Paşakuyu Mahallesi Dalyan mevkii okullar bölgesinde bir süredir yapımı devam eden Rize Sağlık Kompleksi 30 Mayıs 2016 Pazartesi günü hastalara hizmet vermeye başlayacak.

Çağın gereklerine uygun, son derece modern bir mimari ile tasarlanan ve teknolojinin tüm imkânları kullanılan Sağlık Kompleksi bünyesinde başta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olmak üzere İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, İl Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği, Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi, Verem Savaş Dispanseri, Ana Çocuk Sağlığı Merkezi ve Halk Sağlığı Laboratuvarı birimlerini barındırıyor. Sağlık kompleksi fiziksel mekân anlamında Rize’de sağlık hizmeti ihtiyacının büyük bir kısmını en modern bir biçimde karşılamış olacaktır.

Randevu alan hastalar dikkat!
30 Mayıs 2016 Pazartesi gününden itibaren özellikle Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine başvuracak olan hastaların ve daha önceden telefonla veya internet ortamında randevu alan hastaların  Yeni Doktorlar Sitesinin üstündeki eski yerine değil, yeni açılan Paşakuyu Mahallesi Dalyan mevkiindeki Rize Sağlık Kompleksine başvurmalarının gerektiği belirtildi.