Türk Nöroşirürji Derneği (TNDer) tarafından Nisan ayında 29.’su gerçekleştirilecek olan bilimsel kongre, her yıl olduğu gibi bu yılda Nöroşirürji alanında dünyanın önemli isimlerini bir araya getirecek.
Türk Nöroşirürji Derneği, 29. Bilimsel Kongresi, ‘11. Nöroşirürji Hemşireliği Kongresi’ ve ‘11. Nöroşirürji Asistanlığı Oturumu’na da kongre kapsamında ev sahipliği yapacak. Ayrıca dünyanın birçok ülkesinden uzman hekim ve öğrencilerin katılacağı, 4. IBNC ‘International Basic Neurosurgery Course - Uluslar arası Temel Nöroşirürji kursu ‘Nörovasküler Cerrahi’ temasıyla yine kongre kapsamında 14 - 17 Nisan tarihlerinde düzenlenecek.
Ulusal ve uluslararası alanda yoğun bir katılım ile gerçekleştirilecek kongre çalışmaları aynı zamanda “UEMS - Avrupa Tıp Uzmanları Birliği” tarafından, Avrupa ülkelerinde geçerli olacak CME kredilendirmesine dahil olması açısından da katılımcılar için büyük önem taşıyor.
Antalya Kaya Palazzo Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek ve beş gün sürecek kongre boyunca Nöroşirürji alanındaki son gelişmelerin yanı sıra; CNS (Congress Of Neurologial Surgeons) desteği ve katılımcıları ile ortak oturumlar, isimlendirilmiş konferanslar, paneller, olgu tartışmaları, video sunumları ve ‘uzmanına danış’ oturumları da gerçekleştirilecek.