Düğünlerin çoğunlukla yaz mevsimlerinde gerçekleştiği ülkemizde ilkbaharla birlikte, düğün öncesi hazırlıkların arasında yer alan estetik operasyonlar ve medikal uygulamalarda hareketlilik başladı.
Estetik International Sağlık Grubu doktorlarından Dr. Mustafa Kemal Ataönder evlilik öncesinde yapılacak olan estetik cerrahi ve medikal uygulamaların düğünden 6 ay önce başlamasını tavsiye etti. Gelinlerin daha çok dekolte ve yüz güzelliğine odaklandığını, erkeklerin de smokinleriyle iyi görünmek istediklerini söyleyen Dr. Mustafa Kemal Ataönder, tercih edilen uygulamaları anlattı. Her zaman güzel ve bakımlı kalmak isteyen gelinlerin genelde Lazer Epilasyon, Botoks, Örümcek Ağı Estetiği ve Yağ Transferi operasyonlarını tercih ettiğini vurgulayan Dr. Mustafa Kemal Ataönder damatların en fazla tercih ettiği uygulamalardan birinin ise Organik Saç Ekimi olduğunu söyledi.
CANLILIK VER PARLAKLIK İÇİN ÖRÜMCEK AĞI ESTETİĞİ
Kadınların ilk olarak ciltlerine canlılık ve parlaklık kazandıran Örümcek Ağı Estetiği uygulamasına yöneldiklerini dile getiren Ataönder sözlerine şöyle devam etti: “Cihantimur Yağ Transferiyle kombine uygulamaları tercih ediyorlar. Dudağa ve elmacık bölgesine yağ transferi, yüz kontürünü her zaman vurgulayan uygulamalardır. Botoks gelecekte oluşabilecek derin çizgileri önlemeye yardımcı oluyor. Ayrıca düğün öncesinde en fazla rağbet edilen bir başka uygulama ise, lazer epilasyon. İstenmeyen tüylerden kurtulmak için en çağdaş ve en etkili yöntem olarak düşünebileceğimiz lazer epilasyon, sadece evliliğin ilk günlerinde değil, kadınlara yaşam boyu konfor sağlıyor.”
DAMATLARIN TERCİHİ, ORGANİK SAÇ EKİMİ
Türkiye’de ve Dünyada ilk defa uygulanan ve Estetik International Sağlık Grubu laboratuvarlarında geliştirilen Organik Saç Ekimi’nin damatların en fazla tercih ettiği uygulamalar arasında yer aldığını açıklayan Ataönder tekniğin ayrıntılarını şu sözlerle anlattı: “Organik Saç Ekimi erkeklerin düğün öncesinde yaptırdıkları ve en çok tercih edilen tekniklerden bir tanesi çünkü diğer saç ekimi tekniklerinden farklı bir uygulamaya sahip. Hastanın bedeninden aldığımız yağı, kök hücreden zengin hale getiriyoruz ve saçtan yoksun alana enjekte ediyoruz. Damatlara tavsiyem düğün günlerinden en az 7 ay evvel Organik Saç Ekimi yaptırmaları olacaktır.”