Kellik ve saç dökülmesi çağın en sık karşılaşılan problemlerinden bir tanesi. Son yıllarda akıllı telefonlarla birlikte artan selfie pozları, kellik ve saç dökülmesi sorunu yaşayanlara zor anlar yaşatıyor.
En şikayet edilen estetik problemlerden bir tanesi olan kellik ve saç dökülmesine karşı Organik Saç Ekimi tekniği tüm bu problemlerin önüne geçilmesini ve tekrar sağlıklı saçlara kavuşulmasını sağlıyor. Sağlıksız beslenme ve genetik yatkınlığın saç dökülmesini oldukça erken yaşlara çekmeye başladığını söyleyen Estetik International Sağlık Grubu Kurucusu Op. Dr. Bülent Cihantimur, “Estetik International Sağlık Grubu laboratuvarlarında geliştirilen, dünyada ve Türkiye’de bir ilk olan Organik Saç Ekimi, saç dökülme sorununu, etkili bir şekilde çözümlüyor ve bu problemi yaşayanların sağlıklı, gür ve dolgun saçlara kavuşmasını sağlıyor” dedi.
YENİ ÇIKAN SAÇLARDA CANLILIK
Organik Saç Ekiminde diğer klasik saç ekimi yöntemlerinden farklı olarak, ekim alanının canlandırılması üzerinde durulduğunu söyleyen Op. Dr. Bülent Cihantimur: “Kişilerin bölgesel yağından alınarak elde edilen kök hücre enjeksiyonunun saçtan yoksun bölgeye enjekte edilmesinin, bölgenin sağlıklı hale gelmesi sonucunda, saç tutunma oranında artış, hızlı yara iyileşmesi, yeni çıkan saçlarda canlılık ve hızlı uzama gibi pek çok faydası var” diye konuştu.
İLK OLARAK SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIYORLAR
Organik Saç Ekimi sayesinde kellik sorunundan kurtulan pek çok kişinin ilk olarak selfie çekip, sosyal medyada arkadaşlarıyla paylaştığını söyleyen Op. Dr. Bülent Cihantimur, hastalarının tekrar özgüven kazandığını görmekten mutlu olduğunu dile getirdi.