Bartın’da sağlık çalışanlarının oluşturduğu müzik grubu, sevilen şarkıları uyarlayarak kanserle mücadeleye farklı bir boyut kazandırdı.
Bartın’da İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Bartın Devlet Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanlarının oluşturduğu ‘Grup Kemoterapi’ hazırladıkları bestelerle kanserle mücadeleye farklı bir boyut kazandırdı. İlk konserlerini Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün kanser taramasında başarılı olan personellere yönelik Kültür Merkezi’nde düzenlediği ödül töreninde veren ‘Grup Kemoterapi’ dinleyicilerden tam not aldı.
SEVİLEN ŞARKILARI UYARLADILAR
Davetlilere, vatandaşların severek dinlediği parçaları kanser hastalığı ve kanser taramalarına uygun şekilde uyarlayıp, sunan grup, kanserle mücadelede de yenilik getirdi. İlk etapta Müslüm Gürses’in ‘Hangimiz düşmedik’, Candan Erçetin’in ‘Git’, Sevcan Orhan’ın Kaynayan Kazan, (Kaynayan kanser), Hüseyin Turan’ın Yare Gidem (KETEM’e gidem) parçalarının sözlerini değiştirerek seslendiren, Grup Kemoperapi’nin üyelerinin tamamını sağlık çalışanları oluşturdu.