Sağlık Federasyonu Genel Başkanı Raşit Dinç, “Dünyayı saran salgın nedeniyle eşimizden, dostumuzdan, işimizden ayrı kaldığımız zorunlu bir süreç yaşıyoruz. Bu yüzden On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’i buruk geçirdik. Belki kucaklaşamayacağız ama coşkumuz aynı olacak" dedi.

Sağlık Federasyonu Genel Başkanı Dinç, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Genel Başkan Dinç yayımladığı mesajda, “Mübarek bayram günlerini, coşkuyla sevinçle ve sevdiklerimizle beraber kutlayabileceğimiz bayramlar temenni ediyorum. Bu güzel bayramı, bugün ülkemizde huzur içerisinde yaşayabilmemizi, mukaddes değerleri uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Bu vesileyle, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle anıyoruz. Dünyayı saran salgın nedeniyle eşimizden, dostumuzdan, işimizden ayrı kaldığımız zorunlu bir süreç yaşıyoruz. Bu yüzden On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’i buruk geçirdik. Belki kucaklaşamayacağız ama coşkumuz aynı olacak” ifadelerini kullandı.

Mesajında, Türk halkının Ramazan ayında yakın çevresindeki ihtiyaç sahiplerini de gözettiğine dikkat çeken Dinç, “Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramının; Ülkemiz başta olmak üzere, Dünyanın her tarafından salgın ile mücadele eden insanların sağlık ve sıhhatlerine kavuşmasına, Milletimizin birlik ve beraberliğinin daha da pekişmesine, insanlığın huzur, barış ve kardeşlik içerisinde yaşamasına vesile olmasını diliyor, önümüzdeki dönemde bayramlarımıza tekrar özlediğimiz haliyle kavuşma temennisiyle, tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” açıklamasında bulundu.