Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, belediye olarak vatandaşların daha rahat ulaşımlarını sağlamak adına ilçenin değişik bölgelerinde yol açma çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüğünü söyledi.
Çiftçi, Karaköprü’yü yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için çalışan belediye ekiplerinin, hızla büyüyen ve gelişen ilçede, eksik görülen her bölgede yol açma çalışması yaptığını ifade ederek, "Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, konutların hızla yükseldiği ve yeni yerleşim alanı olan bölgelerde yol sorununu bir bir çözüyor. Büyüyen ve gelişen ilçede her gün yeni yollar açıldı. Yollar medeniyettir. İlçemizde yaşayan 115 bin vatandaşımızın mutluluğu bizim için çok önemlidir. Ekiplerimizin ilçe genelinde başlatmış olduğu çalışmalarla Karaköprü’müz daha da güzelleşecektir. İlçemizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için tüm ekip olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
Karaköprü Belediyesinin çalışmalarından memnun olduğunu belirten Karaköprü’lüler ise, Belediye Başkanı Nihat Çiftçi başta olmak üzere tüm çalışma ekibine teşekkür ettiler.