Şanlıurfa’da Narkotim’ler tarafından düzenlenen operasyonlarda çeşitli uyuşturucu maddeler ile silah ve ekipmanları ele geçirilirken, 5 şahıs tutuklandı.
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü’ne bağlı Narkotim’lerin Gaziantep yolu üzerinde gerçekleştirdiği operasyonda, S.K. adlı şahsın üzerinde 1 kilo 508 gram esrar maddesi ele geçirildi. S.K. gözaltına alındı.
Bir başka operasyonda ise polisler, uyuşturucu sattıkları şüphesiyle M.K. ve M.K. adlı şahısları takibe aldı. Şahısların ev ve üst aramalarında, satışa hazır halde 222 paket esrar maddesi, 4 kilo esrar maddesi ve 90 gram toz esrar maddesi olmak üzere toplam 5 kilo 700 gram maddesi, 2 adet tabanca ve tabancalara ait 112 adet fişek, 5 adet şarjör ve 1 adet terazi ele geçirildi. M.K. ve M.K. gözaltına alındı.
Operasyon kapsamında B.A. ve M.Ç. isimli şahısların üzerinde yapılan aramada da satışa hazır vaziyette 6 paket halinde 83 gram eroin ele geçirildi. Şahıslar gözaltına alındı.
Gözaltına alınan 5 şahıs, sorgularının ardından adli makamlara sevk edildi. Şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.