AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammet Avcı, AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak ve Teşkilat Mensupları, Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanlığına seçilen Fatih Kandemir ve Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yapılan ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade eden Şube Başkanı Fatih Kandemir; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Vedat Bilgin’in göreve geldiği dönemden bugüne kadar televizyon kanalları ve sosyal medya da yaptığı açıklamalar ve 2021-2022 yıllarını kapsayan Kamu Çerçeve Protokolünde de imza altına alındığı üzere Mevsimlik İşçilerimizde oluşan yüksek düzeydeki kadro beklentisini ifade etti. Mevsimlik İşçi arkadaşlarımızın sorunlarını dile getirdi. Bugüne kadar ki ilgi alakaları nedeniyle Rize Milletvekilimiz Muhammet Avcı’ya teşekkür ederek, bundan sonraki süreçte de daha sık bir araya gelerek istişarelerde bulunmaları gerektiğini dile getirdi.

Rize Milletvekili Muhammet Avcı yaptığı konuşmada; “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Mevsimlik İşçi arkadaşlarımız ile ilgili yapılması gereken ne varsa yapmak için gayret göstereceğiz. Daha sık bir araya gelerek istişarelerde bulunulması noktasında hem fikiriz” dedi.