Hak-İş Rize İl Başkanı ve Öz Gıda-İş Sendikası D.Karadeniz Rize Şube Başkanı Hasan Fehmi Bursalı, Şube Başkan Yardımcıları Orhan Topaloğlu, Necdet Hacıosmanoğlu ve Fatih Kandemir, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin 'i ziyaret etti. Rize ve güncel konular ile ilgili istişare eden ekip
Rahmi Metin’e bugüne kadar yaptığı  hizmetler, Rize ve bölge için katma değer üretecek son derece önemli yatırım olan çay çöpünden Mangal Kömürü üretecek tesisle ilgili teşekkürlerini iletti.

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Hasan Fehmi Bursalı: ‘Göreve geldiği günden bu yana başarılı işlere imza atan Sn. Rahmi Metin verimli bir sohbet etme imkanı bulduk. Mangal Kömürü Fabrikası projesiyle de şehrimizin ekonomisine büyük bir katkı sağlayacak bir işe imza atmıştır.
Atıl madde olarak kalan çay çöplerinin organik nitelikte hem mangal kömürü hem de elektrik üretilerek ekonomiye kazandırılacak olması çok önemli bir gelişmedir. Büyük oranda ithal edilen mangal kömürünün bir kısmını ülkemizde üretecek olmamız hem Rize’mizin ekonomisine hem de Ülkemizin cari açığının azaltılması noktasında bir nebze de olsa katkı sağlayacak olması çok önemli bir gelişmedir. Sn. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.’ İfadelerini kullandı.