Türk Eğitim-Sen Rize Şube Başkanlığı-Pazar ilçe temsilciliği tarafından ilçede bulunan Kaçkar Devlet Hastanesinde, Covid19 ile mücadele eden sağlık çalışanlarına düzenli olarak ev yapımı pasta, börek vb. yiyecek temini yapılıyor.

Türk Eğitim-Sen Pazar İlçe Temsilcisi H. Selim Baltacı;” Geçirdiğimiz şu sıkıntılı süreçte, ilçemizde bulunan hastanemizde aralıksız çalışan sağlık çalışanlarına destek amacıyla öğretmenlerimizle birlikte ev yapımı pasta börek vb. yaparak bir nebze olsun yüzlerini güldürmeye, onlara moral olmaya çalışacağız.

Bu zor süreçte evlerine gidemeyen, çocuklarına hasret kalmış bu insanlar için yaptığımız bu davranışın onları mutlu ettiğini, yüzlerinde bir gülümsemeye sebep olduğunu görmek bizleri de mutlu etmiştir. Bir nebze olsun onlara destek verebilmişsek ne mutlu bize. Dört gündür devam eden ve bundan sonra da devam edecek olan bu ziyaretlerimizle hem sağlık çalışanlarımızın ihtiyaçlarını karşılarken aynı zamanda yalnız olmadıklarını hissettirmek istedik. Onlardaki bu mutluluğu gözlemlemek, ne kadar doğru bir iş yaptığımızı bize de gösterdi Rabbim tüm sağlık çalışanlarımızın yardımcısı olsun.” dedi.