Sinop’ta doğalgaz çalışmaları ve çeşitli nedenlerle bozulan yollar, sıcak asfaltla kaplanıyor.
Sinop Belediyesi Fen İşleri ekiplerince Bahadır, Kapanyeri, Kapıcı, Tütüncü ve Nalbant Sokaklarına sıcak asfalt serildi.
Çalışmalar hakkında açıklama yapan Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, kentteki doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan yolların onarım çalışmalarına devam edileceğini söyledi. Ergül yaptığı açıklamada, bir süredir devam eden doğalgaz çalışmalarının tamamlanma aşamasına geldiğini vurguladı.
Asfaltlama çalışmalarının yaya ve trafik yoğunluğunun olduğu cadde ve sokaklarda hızla devam ettiğini anlatan Ergül, "Doğalgazla birlikte elektrik, su ve kanalizasyon için gerekli alt yapı çalışmalarını ve iyileştirmelerini de gerçekleştirdik. Dolayısıyla yapımları tamamlanarak bize teslim edilen tüm cadde ve sokaklarımızda sıcak asfalt çalışmalarımız başladı. Bu çalışmalar öncelikle ve ivedilikle yaz aylarının geldiği bu günlerde vatandaşlarımızca en çok kullanılan arter ve sokaklarda başlatıldı. Daha sonra yine ivedilikle bozulan diğer cadde ve sokaklarda devam edecek” dedi.
Belediye ekiplerince yapılan sıcak asfalt çalışmalarının doğalgaz çalışmalarının bitirildiği tüm sokaklarda devam edeceği belirtildi.