CHP’den aday olacak dayısına destek için konser vereceği söylenen Tarkan’ın kuzenin de MHP den aday olduğu ortaya çıktı. Dayısı için konser vereceği iddia edilen Tarkan’ın kuzeni içinde destek konseri düzenleyeceği belirtiliyor.

CHP'nin son anda yaptığı lise değişikliği ile Tarkan'ın dayısı Prof. Dr. Kemal Köymen, Kenan Bıyık'ı liste dışı bırakmıştı. Prof. Dr. Kemal Köymen,  CHP'nin Rize adayı olarak gösterildi. Tarkan'dan dayısına destek konseri Tarkan dayısı CHP Rize Adayı Prof. Dr. Kemal Köymen için Rize'de destek konseri verecek. Kendisi de Rize İkizdere'li olan Tarkan, dayısı için konser düzenleyeceğini söylemişti. Konserin ne zaman ve nerede olacağı ise henüz açıklanmadı.

Tarkan kuzeni için destek konseri düzenleyecek mi? Tarkan'ın MHP'den İstanbul adayı olan kuzeni Arif Tevetoğlu için de bir konser düzenleme ihtimali var. İstanbul MHP adayı olan Arif Tevetoğlu İstanbul 1. Bölge 15.sıradan aday olarak gösterildi. Belediye seçimlerinde Arif Tevetoğlu MHP İstanbul Belediye Başkanlığı için de adaylığını koymuş ama seçilememişti.