Milletvekili Karal beraberindeki il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziraat odasını ziyaret ederek yeni yönetimle hem tanıştı hem de görevlerinde başarılar diledi.

Paliç,“Karal’ı bakan olarak görmek isteriz”

Ziraat odası başkanı ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “İl başkanlığından bugüne bütün sorunlarımızı kendisine ulaştırabildiğimiz ve vekillikte ayrı bir fark yaratan sayın Hasan Karal arkadaşımız sivil toplum örgütleriyle birlikte kurdukları diyalog ve çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Bundan sonra ziraat odası olarak kendilerini farklı görevlerde görmek istiyoruz.  Kabinede yer almasını ve bakan olmasını arzuluyoruz. Bundan sonra bütün sivil toplum örgütleri olarak kendisine en iyi destek olacağımıza huzurlarınızda söylüyoruz.” dedi

Hasan Karal ise Rize için tüm sivil toplum örgütleriyle bir arada çalıştıklarını belirterek, “Ziraat odamızda gerçekleşen seçimler sonrasında hem hayırlı olsun hem de tebrik etmek amacıyla buradayız. Bu zamana kadar ortaya koyduğunuz çalışmaların bundan sonrada artarak devam edeceğine inanıyoruz. Rize’mize hizmet yolunda attığımız adımlara her yönüyle destek veren değerli ziraat odası başkanı Nevzat beye ve onun ekibine teşekkür ediyorum. Sonuçta hepimiz Rize için çalışıyoruz. Rize’mizin dünya standartların bir şehir olması için mücadele veriyoruz.  Sonuçta bölgemiz için olmazsa olmazımız çaydır.  Çayımızın daha güzel bir geleceğe doğru yol alabilmesi için ziraat odamızın çalışmaları  çok  önemlidir.” İfadelerini kullandı.