2019 Genel seçimlerinde İstanbul’dan aday adayı olmak için kolları sıvayan Rizeli genç ve başarılı işadamı Suat Sandalcı bu yolda çalışmalarını başlangıcını yapmak için Rize’ye geliyor.

Aday adaylığı için doğduğu şehirden ilk adımı atmak istediğini belirten Sandalcı bu nedenle Rize’ye gelerek hemşerileri ve AK Parti kadrolarını ziyaret edecek.

2019 Genel seçimlerinde İstanbul’dan AK Parti aday adaylığına hazırlanan genç iş adamı Suat Sandalcı, hem sılairahim yapmak hem de çıkacağı yeni yolun başlangıcını yapmak için Rize’ye geldiğini belirtti. Sandalcı yaptığı açıklamada: “ Uzun zamandır Rize’de bir program gerçekleştirmek istiyorduk. Büyüklerimizden ve arkadaşlarımızdan gelen talepler üzerine bu programı öne aldık. Rize benim doğduğum yer ve her zaman bizim gözümüzde ve gönlümüzde de farklı bir yerdir. .Memleketimin her bölgesinin bizim için farklı değerleri vardır, fakat Rizeli hemşerilerimin ve büyüklerimin bu yol da şahsıma ve davamıza ışık tutacağını düşünmekteyim. Bir yandan sılairahim yaparken bir yandan da çıkacağımız yeni yolun startını kendi memleketimden vermiş olacağım. Çıktığımız bu yolda hemşerilerimin ve büyüklerimin beni yalnız bırakmayacaklarını inancındayım. Her zaman onlara layık olmaya çalıştım ve çalışmaya da devam edeceğim. İnşallah çıktığımız bu yolda Allah utandırmaz ve hakkımızda hayırlısını nasip eder.” Dedi.