Bekaroğlu'na, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün de eşlik etti.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu, Rize'ye gelerek düzenlenen toplantılara katıldı.

 

ALLAH'IN VERDİĞİ NİMETE KOTAYI CHP KALDIRIYOR

 

İlk olarak CHP Rize İl Başkanlığında düzenlenen toplantıya katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Mehmet Bekaroğlu, Büyükçekmece ve Beylikdüzü Belediye Başkanlarıyla birlikte Rize Tuzcuoğlu Memişağa parkında vatandaşlarla biraraya geldi. Burada CHP'nin çay politikalrını detaylı olarak anlatan Bekaroğlu, CHP iktidarında çayın tamamının Çaykur tarafından alınacağını böylelikle çayda kotanın tamamıyla ortadan kaldırılmış olacağını söyledi.

 

Bekaroğlu, özel sektör karşıtı olmadıklarını, birçok özel çay fabrikasının kapalı ve işletilemez halde bulunduğunu belirterek, isteyen özel sektör firmaları, Çaykur'dan yaş çay satın alabileceğini ifade etti. AKP iktidarının özel sektör ne yapsa yapsın anlayışı ile vatandaşı özel sektöre ezdirdiğini kaydeden Bekaroğlu, "Biz vatandaşı ezdirmeyeceğiz." dedi.

 

KASITLI HABERLER

 

Önceki gün Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun Trabzon'daki mitingde yaptığı konuşmaya değinen Bekaroğlu, Genel Başkanın 'Çaykur özelleştirilmeyecektir' şeklindeki konuşmasını 'Çaykur özelleşecek' diye yazan gazetelerin maksatlı bir çarpıtma yaptığını söyledi. Çaykur'un 20 yıldır özelleştirme kapsamında bulunduğunun altını çizen CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu, çayın Türkiye için stratejik öneme sahip vazgeçilmez bir tarım ürünü olduğunu belirterek, CHP iktidarında Çaykur'un özelleştirme kapsamından çıkarılacağını söyledi.

 

1000 DOLARLIK BARDAKLA LİMONATA İÇENLER EMEKLİYE NEREDEN BULUP VERECEKSİN DİYOR!

 

Esnaf ziyareti yaptıktan sonra Çayeli, Pazar, Ardeşen ve Fındıklı'da halkla buluşarak çay politikalarını anlatan Bekaroğlu, CHP'nin emeklilere vermeyi taahhüt ettiği iki maaş ikramiyeye, 1000 dolarlık bardaklarla limonata içenlerin 'Nasıl vereceksiniz?' sorusunu sormasının büyük bir ayıp olduğunu ifade etti.