Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman 3-0 lık Çaykur Rizespor yenilgisi sonrası gündem değiştirme adına yaptığı açıklamalar nedeniyle sosyal medyada alay konusu oldu.

Bu gün yapılan antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hikmet Karaman, 3-0 yenildikleri Çaykur Rizespor maçıyla ilgili olarak, “Geçmiş maçla ilgili o kadar çok şey söyleyebilirim ki... Bazı şeyleri ifade edebilmek neler getirebilir, tartışması nerelere gidebilir veya hiç konuşmamak mı gerekir bilmiyorum. İyi insanlar da var, doğruları bilen insanlar ve aldığım mesajlar var. Maçtan bir gün önce kaldığımız otele gelip bizim ziyaret eden insanlar var. Doğruları bilip bildikleri içinde üzgün olduklarını ifade edip, otele ziyarete gelenler var. Maç öncesinde soyunma odamıza kadar gelen hem sporcu grubu hem de çalışan grubundan ‘Hoş geldin hocam’ diyen, beni çok iyi tanıyan, her şeyin farkında olan sağduyulu insanlar var. Bunların hatırına hiçbir şey söylemeyeceğim” ifadelerini kullandı.

Bu açıklamaları kısa zamanda sosyal medyada yankı buldu. Çaykur Rizespor yenilgisini unutturma adına gündem değiştirme çabalarına inanmayan sosyal medya kullanıcıları tarafından alay konusu olan Hikmet Karaman ile ilgili paylaşımlar şu şekilde;