06 Ekim 2019 tarihinde  Sırbistan’da  yapılan Uluslar arası WFF Pro Balkan Şampiyonası'nda Karadeniz Müziğinin başarılı ve sevilen ismi  Ayhan Alptekin’in oğlu Mustafa Alptekin , 90 kiloda Body Extreme sikleti düzenlediği yarışmada Balkan 2.'si oldu ve TürkiyeYe  gümüş madalya kazandırırken 1.ise Ankara’dan Onur Genç oldu.


Yarışma sonunda açıklama yapan Alptekin,”Uzun zamandır bu yarışmaya hazırlanıyorum,zaten uzun yıllardır bu spora gönül verdim ve birçok yarışmalara katıldım ve derecelerim var,bu süreç zarfında 2020 Mayıs ayında düzenlenecek olan Dünya Şampiyonasına şimdiden hazırlıklara başladım.Ülkemi ve Rize’yi en iyi şekilde temsil edip Dünya şampiyonu olmak en büyük hedefim” dedi.


Alptekin ayrıca bu yarışmalara hazırlanırken sponsorlar olmadan kendi imkanlarımızla belli ölçüde ilerleyebiliriz,sponsorların biz sporculara destek verdikleri sürece gerek Dünyada gerekse Türkiye’de Futboldan hariç birçok spor dalınında olduğunu ve destek verilerek birçok başarınında kazanılacağını ifade etti.

Mustafa Alptekin'in babası Ayhan Alptekin ise oğlunun başarısını sosyal medya hesabından duyurarak kendisini tebrik etti.