PTT 1. Lig'de Şanlıurfaspor ile sahalarında bakım çalışmaları nedeniyle Rize'de karşılaşacak olan 1461 Trabzon'un kulüp başkanı Şaban Bülbül, bu sezon ligde kalmanın önemli olduğunu ve bu potansiyellerinin de bulunduğunu söyledi.

Bülbül, yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor ile önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, "Bu müsabakayı mutlaka kazanmak istiyoruz. Kazanmak bize ileri ki haftalar için moral olacaktır" dedi.

Ligin uzun bir maraton olduğunu vurgulayan Bülbül, "Önemli olan bu sezon ligde kalıcı olmak. Bu potansiyelimiz de var. Teknik ekibimize ve futbolcularımıza güvenimiz tam. Biz Rizeli hemşehrilerimizin yarın oynayacağımız bu maçta stadyumu doldurmasını bekliyoruz. Stadın dolu olması oyuncularımızın performansını etkileyecektir. Bundan dolayı Şanlıurfaspor maçında taraftarı stada davet ediyorum. Bizimle olmalarını, bize destek vermelerini rica ediyorum" diye konuştu.

Bu zorlu maçta herkesin üzerine düşen görevi yerine getireceğine inandığını da kaydeden Bülbül, "Zor bir maç ama takım halinde oynadığımız zaman, çok etkili oyuncularımız var. Onların bireysel yeteneklerinin, maçı kazanmamızda büyük rol oynayacağına inanıyorum" ifadesini kullandı.