5. Geleneksel Site Yönetimleri Futbol Turnuvası Sampiyonu Kiptaş Topkapı Merkez Oldu.
Boğaziçi Yönetim A.Ş nin her yıl hizmet verdiği siteler arasında düzenlediği futbol turnuvasına Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydiner İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Boğaziçi Yönetim A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Eren, IBB Destek Hizmetleri Daire Başkanı Osman Savaş Spor A.Ş Genel Müdürü, Medya A.Ş Genel Müdürü Bekir Kaplan katıldı. Bayrampaşa Hidayet Türkoğlu Tesislerinde gerçekleşen finalde Kiptaş Topkapı Merkez Takımı kupanın sahibi oldu.
Final maçının ardından kupa töreninden önce basın mensupları, eski futbolcular Ergün Penbe, Mustafa Kocabey gibi isimlerler şöhretler maçında bir araya geldi.
Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Aydin Kartal, turnuvası sonrası yaptığı açıklamada, "Komşularımızı ve komşuluklarını sitelerinin dışına çıkardık. Site yönetimi çalışanları ve aynı sitenin sakinleri futbolda birleşti. 5 hafta boyunca turnuvamız ailelerimizle karnaval havasında geçti. Oynayan izleyen destek veren herkese çok teşekkür ederim" dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Eren, "20 senedir Büyükşehir Belediyesi’nde çalışmaktayım. Önceden bir kaç tane spor tesisi var. Şimdi ise her ilçede birden fazla spor salonu var. Boğaziçi Yönetim A.Ş’nin bu organizasyonu yapmasından dolayı ve spora önem vermesinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.