PTT 1. Lig’in 33. hafta maçında Adana Demirspor’u konuk eden Bucaspor, rakibini 5-3 mağlup etmeyi başardı. Bu skorla Bucaspor, ligde kalma umutlarını son haftaya bırakırken, 3. sıradaki Adana Demirspor 56 puanda kalınca 60 puanda 2. sırada yer alan Osmanlıspor, maç oynamadan Spor Toto Süper Lig’e çıkmayı garantiledi.
8 golün atıldığı karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bucaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, “Kazanmasaydık kalan maçı konuşmanın anlamı yoktu. Bu maçtan kazanarak ayrılmanın ve umudu son haftaya bırakmanın zevkini yaşıyoruz. Her şey yine bizim elimizde değil. Samsunspor-Denizlispor maçından çıkacak sonuçla bizimde kazanmamız gerekiyor. Son ana kadar yarışın içinde olacağımıza söz vermiştik. İnşallah son haftada da gülen taraf biz oluruz. Oyuncularımı canı gönülden kutluyorum 5 haftadır gösterdikleri inanç, sevgi ve saygı için. Son hafta da galibiyet alıp onur mücadelesi nasıl olurmuş onu göstermek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
ADANA DEMİRSPOR CEPHESİ
Kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade eden Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, “Yağmur, kar, çamur demenden bizi desteklemeye gelen taraftarımıza en azından galibiyet hediye etmek isterdik. Kendimizi hesaba çekeceğiz ve Play-off maçlarına öyle hazırlanacağız. Bu golleri takımıma yakıştıramadım. Play-off’ta hatalarından arınmış, daha dirençli, daha sonuca yönelik pozisyonlar yapan bir takım izleteceğiz. Kritik maçlardan aldığımız kötü sonuçların yansıması diye düşünüyorum” dedi.