Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana ASKİ Spor, Nilay Kartaltepe ile yeniden sözleşme imzaladı.
Adana ASKİ Genel Müdürlüğü’nde yapılan imza törenine Kulüp Başkanı Rahmi Pekar, Asbaşkan Sedat Sözlü, Genel Menajer Fatih Yücel, Şube Sorumlusu Ercan Afşar, Mali Kordinatör İlbars Alpman katıldı.
Adana ASKİ Spor Başkanı Rahmi Pekar, “Geçtiğimiz sezon da sporcumuz olan Nilay Kartaltepe ile yeniden anlaştık. Nilay takımın çok önemli bir parçası. Kendisi hem sporcu olarak hem de insan olarak iyi bir karaktere sahip. Takımımıza ve taraftarlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.
Adana ASKİ Spor Kaptanı Nilay Kartaltepe ise, “Ben en unutulmaz ve en mutlu sezonlarımdan birisini Adana ASKİ’de geçirdim. Burada kalmaktan, bu taraftarla bir sezon daha geçirecek olmaktan çok mutluyum. Şu andan itibaren tek hedefimiz Avrupa’da ve ligde Adana ASKİ ismini başarılarla duyurmak olacak” dedi.
Nilay Kartaltepe, geçtiğimiz sezon Adana ASKİ Spor formasıyla maç başına ortalama 33 dakika süre alarak 6.3 sayı, 6 asist ve 3.4 ribaund ortalamalarıyla mücadele etti. Ayrıca 31 maçta 188 asist yaparak toplamda en çok asist yapan oyuncu oldu.