PTT 1. Lig’in son haftasında Adana Demirspor, sahasında Altınordu’ya 5-0 mağlup oldu. Maçın ardından iki takımın da teknik adamları açıklamalarda bulundu.
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ardınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, maça iyi hazırlandıklarını ve galibiyetten mutlu olduklarını ancak Samsunspor’un oynadığı müsabakayı kazanması nedeniyle ilk 6 dışında kaldıklarını belirtti. Eroğlu, “Karşımızda ligi şampiyon olarak bitirebilecek bir Adana Demirspor vardı. Son haftalarda sıkıntılar yaşayıp gerilere düştüler ancak son haftaların iyi formda olan takımlarındanız. Maçtan önce ‘Çıkacağız, futbolumuzu oynayacağız, istekli ve coşkulu oynayacağız’ dedik, isteklerimiz oldu. Maçı da çok güzel bir oyunla, savunma yaparak, çabuk hücumlar yaparak farklı kazandık. Çok iyi bir sezon geçirdik ilk yılımızda. Çoğu oyuncu da PTT 1. Lig’de ilk kez oynuyor. Play-off’a çıkamasak bile şampiyon olmuş gibi oyuncularımı kutladım. Buralardan ders çıkarıp seneye bunu telafi ederiz” diye konuştu.
ADANA DEMİRSPOR CEPHESİ
Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ise Play-off’un farklı bir hesap kitap işi olduğunu kaydetti. Normal bir lig müsabakasında böyle bir sonucun kabul edilemeyeceğini vurgulayan Karaman, “Şu vakitten itibaren, hesap, kitap, mahkeme çekecek durumda değiliz” diye konuştu.
Adana Demirspor camiası açısından önemli bir Play-off müsabakası oynayacaklarını hatırlatan Karaman, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Gönlümüz Play-off’a kalmadan çıkmak yönündeydi, tüm duygumuz ve çabamız o yöndeydi ama nasip değilmiş. Yeni takım olmanın zaman zaman dezavantajlarını yaşadık. Kolay olmuyor böyle yeni takım olmak, onun acısını çekiyoruz. Birçok zorluğu aşıp da gelmiş bir takımız. Taraftarımızın çok önemli desteği ve inanmış bir kitle var, en büyük güvencemiz o. İnşallah Antalya’yla oynadığımız müsabakalarda finale çıkacak sonuçlar elde ederiz. Play-off bizim açımızdan farklı olacak. Bu bütünleşme, kenetlenmeyle umarım camiamıza yakışan finali alırız. Bir an önce eksiklerimiz varsa onları görmeye gideceğiz. Artık Antalya maçları mazeret üretebileceğimiz müsabakalar değil inşallah camiamıza yakışır bir mücadeleyle istediğimiz sonucu alırız.”