PTT 1. Lig play-off rövanş maçında Adana Demirspor, Antalyaspor’u 2-0 yenmesine rağmen, ilk maçta 3-0 yenildiği için finale yükselemedi. İki kırmızı kartın çıktığı karşılaşmada hakem yönetimini beğenmeyen taraftarlar, tribündeki koltukları sökerek sahaya attı. Bazı futbolcular ise saha kenarında ve koridorlarda kavga etti.
Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Adana Demirspor’lu Abdülkerim’in ikinci sarı karttı görerek oyundan atılmasından sonra başlayan olaylar, Hakem Ali Palabıyık’ın bitiş düdüğüyle daha da arttı. Tribündeki koltukları sökerek sahaya atan mavi-lacivertli taraftarlar, hakem yönetimine tepki gösterdi. Polis ve özel güvenlik ekipleri, taraftarların sahaya inmemesi için tribünler önünde güvenlik önlemi aldı. Bir taraftarın söktüğü yangın söndürme hortumunu ile polis ve güvenlik görevlilerini ıslatmaya çalıştı.
FUTBOLCULAR ARASINDA KAVGA ÇIKTI
Bu sırada Antalyaspor’lu ve Adana Demirspor’lu oyuncular da saha kenarında birbirine girdi. Kavgaya Antalyaspor Antrenörü Yusuf Şimşek de dahil oldu. Yumruklaşmaların yaşandığı kavga soyunma odası koridorunda da devam etti.
Maçın ardından Antalyaspor takım otobüsü geniş güvenlik önlemi altında kafilenin konaklayacağı otele götürüldü. Bazı taraftarların takım otobüsüne taş attığı görüldü.