PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’da taraftar, yarın Antalyaspor ile oynayacakları Play-off yarı final müsabakasını yenip finale çıkmaları halinde İstanbul’a yürüyeceklerini açıkladı.
Adana Demirspor geçtiğimiz hafta PTT 1. Lig Play-off yarı final ilk müsabakasında Antalyaspor ile deplasmanda yaptığı müsabakayı 3-0 kaybetmişti.
Yarın 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda yapılacak rövanş müsabakasında takımlarına güvenen taraftarlar turu geçmeleri halinde İstanbul’a kadar yürüyerek gideceklerini belirtti.
Takımlarına güvenen taraftarlar İstanbul’da oynanacak finale adını yazdıracak futbolculara da gönderme yaparak, "Ligin son 5 haftasına kadar ilk 2’den çıkmamız gerekirken, tuhaf şeyler oldu. Lehimize penaltılarımız verilmezken, aleyhimizde çalmadık düdük kalmadı. Bizler 20 yıldır 7’den 70’e mücadelemizi asla bırakmadık. İstanbul’da yapılacak finale adımızı yazdırmalarını çok istiyoruz. 3-0’ın rövanşının kolay olmayacağının farkındayız ama futbolcularımıza güveniyoruz. Kazanacağımızdan eminiz, sahada yüreklerini ortaya koymalarını istiyoruz. Biz, yaklaşık bin kilometre yolu neşe içerisinde yürümeyi göze aldık, onlar da çıkıp mücadeleyi bırakmasınlar son saniyeye kadar" ifadelerini kullandılar.