Adana Tenis Dağcılık ve Su Sporlar Kulübü tarafından milli sporcu Sinan Südaş anısına düzenlenen Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası’na 19 ülkeden 32 sporcu katılıyor.
Tenis Dağcılık ve Su Sporları Kulübü Başkanı Ali Baş, yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Kurtar ve Ali Sezer yaptıkları açıklamada, “Sinan Südaş Women Cup Turnuvası”nın geleneksel hale geldiğini belirterek, “Bu turnuva kulübümüz açısından önemlidir. Nedeni 2009 yılında Amerika’da geçirmiş olduğu elim bir kaza sonucu vefat eden başarılı milli sporcumuz Sinan Südaş’ın anısının yaşatılmasıdır” dedi.
Uluslararası Sinan Südaş Kadın Tenis Turnuvası’nın 1-7 Haziran tarihleri arasında Adana Tenis Dağcılık ve Su Sporları Kulübü Tesisleri’nde yapılacağını belirten Ali Baş, turnuvaya bu yıl 19 ülkeden 32 sporcunun katılacağını ve birinci gelecek sporcuya 10 bin dolar ödül verileceğini açıkladı.
Turnuvaya İsveç, Bosna Hersek, Norveç, İtalya, Bolivya, Fransa, Almanya, İngiltere, Rusya, Kazakistan, Gürcistan, Avustralya, Portekiz, Romanya, Çin, Polonya, Venezüella, Türkmenistan ve ABD’den katılacak sporcular katılıyor.
Adana’ya gelen sporcular hazırlıklarını Adana Tenis Dağcılık ve Su Sporları Kulübü’nün Seyhan Baraj Gölü kıyısındaki tesislerinde sürdürüyor.