PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, Bucaspor’la oynayacakları karşılaşmayı ‘kader maçı’ olarak nitelendirerek taraftarların takımı yalnız bırakmamasını istedi.
Turuncu-beyazlı takım Bucaspor maçının hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Sarı kart cezalısı Tevfik ve Fahri zorlu müsabakada takımdaki yerini alamayacak. Arka adalesinde ağrıları bulunan Nduka ise son antrenmanda yer aldı. Teknik direktör Güvenç Kurtar oyuncuları ile yakından ilgilenirken özellikle ölü toplarda futbolcularının dikkatli olmalarını istedi.
Ligin kader maçlarından birini oynayacaklarını ve taraftarların takımı yalnız bırakmamasını isteyen Kurtar, maç sonunda kazanıp sıralamada üst sıraları hedeflediklerini belirtti. Kurtar, “Mutlaka kazanarak rahatlamak istiyoruz. Saha ve seyirci avantajımızı kullanarak hafta sonunu mutlu geçirmek düşüncesindeyiz. Cezalı oyuncularımızın yerine görev vereceğim isimler de sahada ellerinden geleni yapacaktır. Zor maçı lehimize çevirmek düşüncesindeyiz” diye konuştu.
Karşılaşma yarın saat 14.00’te başlayacak ve mücadeleyi hakem Mustafa İlker Coşkun yönetecek.