PTT 1. Lig’de lider Kayserispor ile evinde 0-0 berabere kalan Adanaspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarına başladı.
Teknik direktör Eyüp Arın, antrenman öncesinde futbolcuları ile bir toplantı yaparak verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür etti. Kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Ahmet Dereli, Ankara deplasmanında takımdaki yerini alamayacak. Cezaları sona eren Nduka ve Tevfik ise görev verilmesi halinde forma giyebilecekler.
“MÜCADELEMİZ SON MAÇA KADAR SÜRECEKTİR”
Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, Kayserispor maçında iyi mücadele ettiklerini ve kalan müsabakalara da aynı ciddiyetle hazırlanacaklarını söyledi. Pazar günü zorlu bir rakibe karşı oynayacaklarına dikkat çeken Arın, “Osmanlıspor takımı şampiyonluk hedefleyen ve kaliteli oyunculardan kurulmuş bir ekip. Biz de 90 dakika mücadelemizi sürdüren bir takımız. Oyuncularımız sahada ellerinden geleni yaparak puan almak için mücadele edecekler. İnşallah maç sonunda gülen taraf biz oluruz” dedi.
Bu arada turuncu-beyazlı takım pazar günü oynayacağı Osmanlıspor maçı için cumartesi sabah hava yolu ile Ankara’ya gidecek.