PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, deplasmanında oynayacağı Giresunspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
Turuncu-beyazlı takım, Osman Yeresen Tesisleri’nde hazırlıklarına tüm hızı ile devam ediyor. Teknik sorumlu Eyüp Arın, antrenman öncesi futbolcuları ile kısa bir toplantı yaparak Giresunspor değerlendirmesinde bulundu.
Eyüp Arın, Denizlispor maçından sonra Giresunspor karşılaşmasının öneminin daha da arttığına dikkat çekerek, “Kazandığımız Denizlispor galibiyetinin ardından Giresunspor’dan alacağımız puan ve puanlar bizi biraz daha soluklandıracak. Bu anlamda antrenmanlarımıza devam ediyoruz. Giresunspor karşısında uygulayacağımız taktikler üzerinde çalışmalarımız sürüyor. Oyuncularımız galibiyetin morali ile istekli, coşkulu ve bir o kadar da keyifli çalışıyorlar. Umarım bu istek ve coşkuları Giresunspor maçında da devam eder. Oradan da inşallah puanlarla döneriz” dedi.
Gribal enfeksiyonu nedeniyle takımdan ayrı düz konuşa yapan Emre Uğur Uruç ise Denizlispor galibiyeti ile tehlikeli bölgeden biraz uzaklaştıklarını ama önlerinde kazanmaları gereken önemli maçlar olduğunu söyledi.
Giresunspor’un bu sezon iyi bir grafik çizdiğini belirten Uğur, “Rakibimiz özellikle deplasmanda başarılı sonuçlar alan bir takım. Seyir zevki açısından iyi bir müsabaka olacağını düşünüyorum. Eyüp Arın ile aldığımız başarılı sonuçlara bir yenisini daha eklemek istiyoruz” ifadelerini kullandı.