Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, önümüzdeki günlerde yapılacak olağanüstü kongrede aday olacağını ve takımın Süper Lig’e çıkıp orada kalması gerektiğini söyledi.
Daha güçlü bir yönetimle yollarına devam edeceklerini belirten Gevrek, önümüzdeki günlerde olağanüstü genel kurala gideceklerini ifade etti.
Olağanüstü genel kurulu 15 gün sonra yapacaklarını kaydeden Gevrek, "Gerçekleştireceğimiz olağanüstü kongrede tekrar aday olacağım. Amacım güçlü bir yönetimle göreve devam etmek" dedi.
Yönetim kurulunu oluşturmak için görüşmelerinin sürdüğünü belirten Gevrek, "Güçlü bir yönetim oluşturmak için kongreye gideceğiz. Bu kongreyi yapmamız lazım. Tabi Yeni Malatyaspor olarak nasıl futbolcu kadromuzu güçlendireceksek yönetim kurulu kadromuzu da güçlendirmemiz lazım. 1. lig büyük zorlukları olan bir lig. Amacımız bu ligde güçlü bir takım olabilmek" diye konuştu.
Mevcut yönetim kurulundan bazı yöneticilerin yeni yönetim listesinde de yer alacağını kaydeden Adil Gevrek, futbol takımın hazırlık sürecinde diğer takımların gerisinde kalmaması için transfer, kamp ve kulübün diğer işlerini de aksatmadan devam ettireceklerini dile getirdi.
Malatya’da futbolu yönetmenin kolay olmadığına dikkat çeken Gevrek, görev yaptığı 10 aylık süreçte çok ciddi sıkıntılar yaşadıklarını anlattı.
Yaşananlara onca olumsuzluğa rağmen şampiyon olduklarını kaydeden Gevrek, "Bu sene de mutlaka hedefimiz olacak. Bence Türk futbolunun en önemli noktası ekonomik kısmıdır ve ekonomik kısmını iyi yönetmek lazım. Sağlam adımlarla götürmek lazım. Onun için biz bundan sonra da bu yolda yürüyeceğiz. Malatyaspor bir an önce Süper Lig’e çıkıp orada kalıcı kalmadıktan sonra, bir anlamı yok. Çıkarıp orada kalmak. Bütün hedef bu olmalı" ifadelerini kullandı.