Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Gençlerbirliği maçının ardından yaptığı açıklamada, "Sneijder benim hayatımı da, maçı da kurtardı" dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşan sarı-kırmızılı ekip, sahadan 1-0 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, “Maçın zor olacağını biliyorduk. Gençlerbirliği çok iyi bir takım. Top 90 dakika durmadı. Allah’a şükürler olsun Sneijder benim hayatımı da, maçı da kurtardı. İki maç kaldı. 180 dakikada kolay olmayacak. Her takım her takımdan puan alabiliyor. Bu güzel günde 3 puan aldığımız için sevinçliyiz” dedi.
“BENİM GİBİ BİR KAÇ YÜZ KİŞİ DE KALP KRİZİ GEÇİREBİLİRDİ”
Stancu’nun kaçırdığı gol pozisyonunun hatırlatılması üzerine Albayrak, “Herhalde stadyumda benim gibi birkaç yüz kişi de kalp krizi geçirebilirdi. Olmadı mı olmuyor. 90 dakikanın sonunda gülen biz olduk” diye konuştu.
“EMRE KARARI HOCANIN TAKDİRİDİR”
"Emre ile ilgili kararınız olacak mı?" sorusuna ise Albayrak, “Öyle bir kararımız olmayacak. Hocanın takdiridir. Emre hocasından özür diledi. Biz bir aileyiz ve problemimiz olmaz” dedi.
“SOYUNMA ODASI BAYRAM YERİ GİBİYDİ”
Albayrak, maçın ardından soyunma odasında büyük coşku yaşandığını belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:
“Bir dakikada her şey değişebiliyor. Son dakikada gol yeseydik bunlar yaşanmayacaktı. Soyunma odası Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı gibi neşeli ve mutluydu.”