PTT 1. Lig’in 29. haftasında Albimo Alanyaspor sahasında Antalyaspor ile golsüz berabere kaldı. Maçın ardından iki takımın teknik adamı karşılaşmayı değerlendirdi.
Albimo Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, golsüz berabere kaldıkları Antalyaspor maçında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi.
Her 2 yarıda da çok net pozisyonları değerlendiremediklerini belirten Kalpar “Şehrin 2 takımı ilk 6 içerisinde olmak için mücadele ediyor. Antalyaspor bizden 3 puan önde ve ilk 2’yi kovalıyor. Galibiyeti kaçıran takım biz olduk. Çok net pozisyonlara girdik. Özellikle ilk yarıda 3 net pozisyonumuz vardı. Birisi çizgiden çıktı. Perovic’in kaçırdığı 2 pozisyon var. Geçen sene gol kralı olmuş bir Perovic bu tür pozisyonları gole çevirmeliydi. Ancak futbolda bunlar var” dedi.
İlk yarıda iyi mücadele ettiklerini ve 2. yarıda gol yemeden gol atabilmenin hesaplarını yaptıklarını dile getiren Kalpar, “Maçın 2. yarısına Antalyaspor daha iyi başladı. Ayite ve Perovic ile çok iyi bir pozisyonlar bulduk ancak değerlendiremedik. Bugüne kadar şans ve kısmetle hiç maç kazanmadık. Bugünkü gibi çok mücadele ederek kazandık. Galip gelmemiz gerekirdi ancak yine de 1 puan kötü değil. Antalyaspor da çok daha iyi yerlerde olması gereken bir takım. Emre, Sinan ve Efecan’dan yoksun oynadık. Eksiğimiz var ancak bu eksiklerin arkasına sığınmamamız gerekiyor. Şu ana kadar 47 puan topladık. Tüm oyuncularıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.
ANTALYASPOR CEPHESİ
Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu işe söyle konuştu:
“Akdeniz derbisi güzel bir müsabaka oldu. Her 2 takımdaki futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Kazanmak istiyorduk. 45+1. dakikada yakaladığımız pozisyonu değerlendirebilseydik kazanabilirdik. Her iki taraf da iyi mücadele etti. Antalyaspor seyircisi bizi sağ olsun yalnız bırakmadı. Destek olmaya devam etsinler. Biz yolumuza devam edeceğiz”