Elite Neon Cup için Yunanistan’ın başkenti Atina’da bulunan Altınordu 2. Dönem Genç Takımlar U15 ekibi, ilk gün maçları esnasında Başkan Seyit Mehmet Özkan adeta baskın gibi gelişiyle şok oldu.
Kırmızı-lacivertli gençlerin İngiliz Manchester City ve Yunan PAS Gianni ile oynadığı maçlar için İzmir’den ani bir kararla Atina’ya gelen başkan Özkan, saha kenarından iki karşılaşmayı da izledi. Maçlardan sonra sahaya giren Özkan, gençleri ve teknik ekibi tek tek kucaklayıp verdikleri mücadele için tebrik ederek, “Bugün Manchester City U15 takımıyla başa baş oynuyorsanız, 5 sene sonra onların A takımı ile de bu şekilde oynayacaksınız. Buna inanın. İnanmak, hedef koymak ve bu hedefe yürümeye başlamak her şeyden önemlidir. Rotası olmayan gemiye rüzgar bile yardım edemez. Ama bizim rotamız, yolumuz belli” dedi.
Özkan, daha sonra tüm ekibi alkışladı. Altınordu U15 takımı, Manchester City karşısında Furkan’ın gölüyle 1-0 öne geçmesine rağmen mücadeleden 2-1 yenik ayrıldı. Gençler, ikinci maçta ise PAS Giani’yi Berk Akgönül’ün tek gölüyle 1-0 mağlup etti. Altınordu, Pazartesi gününe kadar Yunanistan’da turnuva serisine devam edecek.