Galatasaray’ın başarılı oyuncusu Hamit Altıntop, “Hak ettiğimiz bir maçtı. Kalan maçları da en iyi şekilde oynayıp 4. yıldızı kazanmak istiyoruz” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında evinde Gençlerbirliği’ni 1-0 ile geçen sarı-kırmızılı ekipte başarılı oyuncu Hamit Altıntop maç sonunda açıklamalarda bulundu. Hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Altıntop, “Takım olarak inandık. Selçuk çıkmak zorunda kaldı ben de ısınmadan girdim. İki üç gündür takımla beraberdim. İyi olmasam kadroya girmezdim. Isınmadan girdiğim için adelem sertleşti herhalde. Ama 2-3 hata yatım ve toparladım. İkinci devre daha kontrollü ve sabırlı oynadık. İlk devre yapamamıştık. Pozisyonlar kaçırdık ama golü bulduk. Kalan maçları da en iyi şekilde oynayıp 4. yıldızı kazanmak istiyoruz” dedi.
Son dakikada Stancu’nun kaçırdığı pozisyona ise Hamit, “Son dakikalarda bir panik ortamı olabiliyor ama Allah korudu bizi. Biz bu maçı kesinlikle hak ettik. İkinci devre istediğimiz futbolla oynadık” ifadelerini kullandı.