Antalyaspor, PTT 1. Lig’in 25. haftasında deplasmanda oynayacağı Bucaspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak İzmir’e gitti.
Kırmızı-beyazlılar, sabah saatlerinde tarifeli uçakla İzmir’e gitti. Antalyaspor’da zorlu Bucaspor maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Güney temsilcisi Antalyaspor, bu sezon dördüncü kez Ege’de deplasman maçına gidiyor. Kırmızı beyazlı takım daha önce, ligin ilk yarısında Karşıyaka maçını İzmir’de, Manisaspor ve Altınordu maçlarını da Manisa’da oynamıştı.
Ligde geçtiğimiz haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla zirve yarışından uzak kalan Antalyaspor’da, Bucaspor maçı kafilesinde geçen haftaya göre 2 oyuncu değişikliği oldu. Samsunspor maçında gördüğü sarı kartla Adana Demirspor maçında cezalı duruma düşen ve takımdaki yerini alamayan Adem Alkaşi ile antrenmanda sakatlanan Berk Ünsal kadroya dahil olurken, geçen hafta yedekler arasında yer alan Çağrı Yarkın ile Oğuz Mataracı kadro dışında kaldı.
Kırmızı-beyazlıların Buca deplasmanı kadrosu ise şöyle:
"Saso Fornezzi, Ozan Evrim, Adem Alkaşi, Lokman Gör, Can Arat, Sakıb Aytaç, Zeki Yıldırım, Petr Janda, Sezer Badur, Arif Şahin, Emrah Başsan, Erman Kılıç, Gökhan Karadeniz, Osman Çelik, Lamine Diarra, Ahmet Aras, Berk Ünsal, Ömer Kandemir."
ARALARINDAKİ MAÇLAR
Bucaspor ile Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’de 2, Spor Toto 2. Lig’de 4, Türkiye Kupası’nda 1 ve PTT 1. Lig’de 1 kez olmaz üzere bugüne kadar 8 maçta karşı karşıya geldi. Kırmızı-beyazlılar 8 maçta rakibine karşı 4 galibiyet, 2 beraberlik, 2 de yenilgi aldı. Antalyaspor, oynanan maçlarda rakibine karşı 9 gol atarken, kalesinde ise 8 gol gördü. İki takım arasındaki en gollü maç ise 2011 yılında Spor Toto Süper Lig’de oynanan ve 3-3 berabere biten maç oldu. Kırmızı beyazlıların Bucaspor maçında gol silahları ise 20 maçta rakip filelere 13 gol atan Lamine Diarra ve geçtiğimiz hafta Adana Demirspor maçında takımının tek golünü atan ve formda olan Ahmet Aras olacak. Maç öncesi Bucaspor ligde 15. sırada yer alırken, Antalyaspor ise 4. sırada yer alıyor.
21 Mart Cumartesi günü Yeni Buca Stadyumu’nda saat 14.00’da başlayacak Bucaspor-Antalyaspor maçında İstanbul bölge hakemlerinden Süleyman Abay düdük çalacak.