PTT 1. Lig’in 28. haftasında Antalyaspor, sahasında oynadığı maçta Giresunspor’u 1-0 mağlup etti.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, karşılaşmanın zor geçtiğini kaydederek, rakiplerinin bir iddiası olmaması nedeniyle rahat oynadıklarını söyledi.
Futbolcularının ikinci yarı maçı kazanmak için büyük mücadele verdiklerini dile getiren Göksu, “Son iki dakikaya kadar sakat sakat Ahmet Aras oynamaya devam etti. Seyirciye teşekkür ediyoruz. Antalyaspor olarak bu maratonu sonuna kadar devam ettireceğiz” dedi.
GİRESUNSPOR CEPHESİ
Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, zor bir maç oynadıklarını ve son haftaların en iyi mücadelelerinden birini yaptıklarını söyledi.
Rakiplerine çok pozisyon vermediklerinin altını çizen Sözeri, “İkinci yarı net gol pozisyonlarımız var. Ama korner atarken dönen topta anlık hatadan gol yedik. Mağlubiyeti hak eden bir oyun oynamadık. Oyuncularımı kutluyorum. Böyle mücadele ettiğimiz sürece çok puanlar alabiliriz. Antalyaspor’u kutluyorum. Önümüzdeki Elazığspor maçına odaklanacağız. Hedefimiz kalan maçlardan en fazla puanı alarak ligi iyi yerde tamamlamak ana hedefimiz olacak” diye konuştu.